Tervetuloa Kirpparilla.fi Joensuun myymälään

Veloisat, avarat ja siistit tilat tekevät Kirpparilla.fi myymälästä mieluisan paikan tehdä ostoksia ja myydä omia tarpeettomaksi jääneitä tavaroita. Viihtyvyyden lisäksi panostamme myymälässä siisteyteen, ekologisuuteen ja turvallisuuteen. Kirpparilla.fi kirpputorimyymälään pääsee näppärästi bussilla, ja autoileville asiakkaille on suuri ilmainen parkkipaikka.

Kirpparilla.fi on uuden ajan itsepalvelukirpputori, jossa viihtyvät kaiken ikäiset asiakkaat. Pöydistä löytyy monipuolisesti tavaroita kodintarvikkeista käsitöihin. Kirpparilla.fi sijaitsee Joensuun Raatekankaalla.

Vuokraamme asiakkaille myyntipöytiä hintaan 30€/vk. Myyntipöytään voit tuoda tarpeettomat tavarasi, mikä onkin mainio tapa kierrättää! Kirpputorimyynti on myös erinomainen tapa kerätä esimerkiksi luokkaretkikassaan rahaa.

Varaathan myyntipaikkasi ajoissa !

Ilmoitustaulu

18.01.2019 - Järjestelmäpäivityksen myötä tilityskäytännöt muuttuvat

Tilitysjärjestelmäämme on päivitetty ja pitkän kehitystyön tuloksena tilille tilityksiä pystytään maksamaan jokaisena arkipäivänä.

Tilitys suoritetaan myyntijakson päättymisestä seuraavana arkipäivänä, pidemmissä myyntijaksoissa välitilitys on mahdollista viikon välein. Käteistilityksiä maksetaan edelleenkin, mutta tilitysaikoja tullaan keskittämään. Jatkossa käteistilityksiä maksetaan maanantaista keskiviikkoon klo 13-18. Uudet käteistilitysajat astuvat voimaan maanantaina 18.2.2019.

Jos tiedoissasi ei vielä ole tilinumeroa, niin helpoiten sen lisäät Kirppari-Kallessa! Kirjauduttuasi järjestelmään siirry "Omat tiedot" välilehdelle ja lisää tilinumerosi IBAN-muotoisena, muista laittaa raksi alapuolella olevaan "tilitys tilille" kohtaan.

Valinnat

Etusivu
Hinnasto
Yhteystiedot
Pöytävaraus

Kirpparilla.fi

Kotisivu
Jyväskylä
Kuopio
Facebook
Instagram

Yhteystiedot

Raatekankaantie 4
80100 Joensuu
040 845 8730
www.kirpparilla.fi / joensuu
joensuu@kirpparilla.fi

Aukioloajat

Maanantai - Perjantai
10:00 - 19:00
Lauantai
10:00 - 16:00
Sunnuntai
12:00 - 16:00

- © 2019 Kirpparilla.fi -