Kirpparilla.fi - Vanhat tavarat löytävät uuden kodin

Kirpputorin hinnasto

Myyntipaikka

Nettivaraus 30,00 € / vk
Myymälä- tai puhelinvaraus 32,00 € / vk
Pitkäaikaiset varaukset (yli 28 pv) 27,00 € / vk
Isojen tavaroiden myyntitila 10,00 € / vk / m2
Polkupyörät ja lastenvaunut 5,00 € / vk / kpl 
Lukollinen vitriinihylly 8,00 € / vk
Päivän myyntipöytä 10,00 € / pv

Tarvikkeet ja palvelut

Tietokoneella täytetyt hintalaput 0,30 € / 30 kpl
Käsin kirjoitettavat hintalaput 0,50 € / 30 kpl
Hintalapun kiinnikelenkit (nylonia) 0,50 € / 50 kpl
Myyntipisteen siivouspalvelu 1,50 € / krt
Kova- / vaijerihälytin 0,20 € / kpl
Tarrahälytin 0,30 € / kpl
Täyden palvelun paketti
(esille laitto, siivous, paikan purkaminen)
25,00 €

EMME PERI MYYNTIPROVISIOTA

Perusmyyntijakso on 7 myyntipäivää. Paikan voi kuitenkin varata niin moneksi päiväksi kuin haluaa, esim. 10 päiväksi. Myyntipaikkaan kuuluu 2 rekkitankoa ja 4 hyllyä sekä henkarit. Halutessasi voit muokata myyntipaikkaasi lisäämällä hyllylevyjä, korihyllyjä tai rekkitankoja, hintaan 1 € / kpl / vko. Näitä voit tiedustella henkilökunnalta, joka auttaa Sinua mielellään myyntipaikkasi muokkaamisessa!

Peruutuksen sattuessa varaus on peruutettava 7vrk:tta ennen varauksen alkamispäivää, muutoin peruuttamattomasta myyntipaikasta veloitetaan 15 € peruutusmaksu.

Myyntipaikan tulee olla tyhjä tuntia ennen sulkemisaikaa, arkisin klo 18:00 mennessä ja viikonloppuisin/pyhäpäivinä klo 15:00 mennessä. Tyhjentämättä jääneistä myyntipaikoista veloitetaan 15 € tyhjennysmaksu. Noutamatta jätettyjen myyntituotteiden omistusoikeus siirtyy Kirpparilla.fi kirpputorille 7 vuorokauden kuluttua myyntiajan päättymisestä. Sama käytäntö koskee hintalaputtomia tuotteita.

Kirpputorin sääntöjä ja ohjeita

YLEISTÄ

Pöytävarauksen voit tehdä verkkopalvelussamme kirjautumalla sisään sähköpostillasi ja maksamalla varauksen verkkopankin kautta. Pöytävarauksen voit tehdä myös soittamalla tai paikan päällä.

Tilitys voidaan suorittaa myyntijakson päättymisestä seuraavana arkipäivänä suoraan pankkitilillesi tai halutessasi voit noutaa käteistilityksen myymälästä tilitystoimiston aukioloaikojen mukaisesti. Jos sinulla on useamman viikon myyntijakso niin tilitys voidaan maksaa viikon välein. Käteistilityksen yhteydessä on näytettävä henkilöllisyystodistus.

Mikäli pöytää ei ole tyhjennetty vuokran päättymispäivään mennessä, niin pöytä tyhjennetään henkilökunnan toimesta, ja palvelusta veloitamme 15 €. Tavaroita säilytämme 7 päivää, minkä jälkeen ne siirtyvät Kirpparilla.fi omaisuudeksi. Myyntiajan päätyttyä on hyvä tarkistaa muut myyntipaikat mahdollisten eksyneiden tuotteiden varalta ja hintalaputtomien tuotteiden keräyspiste saadaksesi kaikki myymättömät tuotteet mukaasi. Henkilökunta tarkastaa myynnistä pois vietävät tavarat kassalla pöytävuokran päättyessä.

Meille ei saa tuoda myyntiin elintarvikkeita, laittomia piraattituotteita, alkoholia, tupakkaa, teräaseita eikä vaarallisia aineita. Myytävät tavarat ainoastaan niille osoitetuille paikoille (ei lattialle / käytävälle).

Meillä on löytötavarapiste, jonne viedään tavarat joista puuttuu hintalappu. Löytötavarapiste tyhjennetään viikon välein. Sen jälkeen tavarat siirtyvät Kirpparilla.fi omaisuudeksi.

Hintalappuina käytämme meiltä saatavia hintalappuja. Emme hyväksy itse tehtyjä hintalappuja. Hintalappuun on merkittävä tuotteen hinta selkeästi ja lyhyt kuvaus tuotteesta. Mikäli tuotteessa on jokin vika, tulee se myös mainita. Jos haluat muuttaa tuotteesi hintaa, niin laita uusi hintalappu. Kassa ei myy tuotetta jossa on sutattu hintalappu. Meiltä on mahdollisuus ostaa varashälyttimiä tavaroihin.

VASTUU

Asiakas on itse vastuussa pöytänsä siisteydestä ja tuotteista. Kirpparilla.fi ei vastaa, jos tuote katoaa tai rikkoontuu. Tuotteilla ei myöskään ole vaihto- ja palautusoikeutta. Pyrimme ehkäisemään varastamista yleisellä tarkkaavaisuudella, turvasuojaporteilla ja tallentavalla videovalvonnalla. Tulipalon tai vesivahingon sattuessa kirpputori ei ole korvausvelvollinen.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Valinnat

Etusivu
Hinnasto
Yhteystiedot
Pöytävaraus

Kirpparilla.fi

Kotisivu
Jyväskylä
Kuopio
Facebook
Instagram

Yhteystiedot

Raatekankaantie 4
80100 Joensuu
040 845 8730
www.kirpparilla.fi / joensuu
joensuu@kirpparilla.fi

Aukioloajat

Maanantai - Perjantai
10:00 - 19:00
Lauantai
10:00 - 16:00
Sunnuntai
12:00 - 16:00

- © 2022 Kirpparilla.fi -