Kirpputorin hinnasto

Pöytä + rekki 34,00 € / vk
Pöytä 27,00 € / vk
Lisärekki 19,00 € / vk
Lisäpäivät * 7,00 € / pv
Huonekalumyynti 10,00 € / vk / m²  
Siivouspalvelu ** 1,00 € / pv
Pöydän tyhjennyspalvelu *** 10,00 € / pv
Hintalaput 0,50 € / arkki (24 kpl)
 
Kyyti+Myynti -palvelun hinnat **** (lisätietoja palvelusta)
Itse tuotuna 15,00 € + 50 % myyntiprovisio / vk

EMME PERI MYYNTIPROVISIOTA

Pöydän ja huonekalumyynnin voi aloittaa mikä päivä tahansa.
Pöytävuokra sisältää myös henkarit.

* Voit jatkaa vuokrasopimustasi myös lisäpäivillä hintaan 7 € / päivä
** Järjestelemme ja siisitimme pöydän puolestasi päivittäin
*** Myyntijakson päätyttyä tyhjennämme pöydän puolestasi
**** Muista sopia Kyyti+Myynti -palvelun tuonnin ajakohta, sis. myyntiprovision 50 %. Kyyti+Myynti -palvelun pituus 2 viikkoa

Kirpputorin sääntöjä ja ohjeita

YLEISTÄ

Pöytävarauksen voit tehdä verkkopalvelustamme kirjautumalla sisään asiakastunnuksillasi ja maksamalla varauksen verkkopankin kautta. Pöytävarauksen voit myös tehdä suoraan myymälästä, joko soittamalla tai paikan päällä.

Tilitys voidaan suorittaa myyntijakson päättymisestä seuraavana arkipäivänä suoraan pankkitilillesi tai halutessasi voit noutaa käteistilityksen myymälästä tilitystoimiston aukioloaikojen mukaisesti. Jos sinulla on useamman viikon myyntijakso niin tilitys voidaan maksaa viikon välein. Käteistilityksen yhteydessä on näytettävä henkilöllisyystodistus. Aidon kirpputorihengen mukaisesti, emme toivo kauppaa käytävän uudella tavaralla.

Pöytävuokra ei jatku automaattisesti, vaan sinun tulee ilmoittaa jatkamisesta viimeistään 3 päivää ennen myyntijakson loppumista. Sopimusten jatko onnistuu myös verkkopalvelustamme, kirjatumalla sisään asiakastunnuksillasi ja maksamalla jatko verkkopankin kautta.

Mikäli pöytää ei ole tyhjennetty vuokran päättymispäivään mennessä, niin pöytä tyhjennetään henkilökunnan toimesta, ja palvelusta veloittame 10 €. Tavaroita säilytämme 7 päivää, minkä jälkeen ne siirtyvät Kirpparilla.fi omaisuudeksi. Henkilökunta tarkastaa myynnistä pois vietävät tavarat kassalla pöytävuokran päättyessä.

Meille ei saa tuoda myyntiin elintarvikkeita, laittomia piraattituotteita, alkoholia, tupakkaa, teräaseita, vaarallisia aineita eikä aikuisviihdettä. Myytävät tavarat ainoastaan niille osoitetuille paikoille (ei lattialle / käytävälle).

Meillä on löytötavarapiste, jonne viedään tavarat joista puuttuu hintalappu. Löytötavarapiste tyhjennetään n. kahden viikon välein. Sen jälkeen tavarat siirtyvät Kirpparilla.fi omaisuudeksi.

Hintalappuina käytämme meiltä saatavia hintalappuja. Emme hyväksy itse tehtyjä hintalappuja. Hintalappuun on merkittävä tuotteen hinta selkeästi ja lyhyt kuvaus tuotteesta. Mikäli tuotteessa on jokin vika tulee se myös mainita. Jos haluat muuttaa tuotteesi hintaa, niin laita uusi hintalappu. Kassa ei myy tuotetta jossa on sutattu hintalappu. Meiltä on mahdollisuus ostaa varashälyttimiä tavaroihin.

VASTUU

Asiakas on itse vastuussa pöytänsä siisteydestä ja tuotteista. Kirpparilla.fi ei vastaa, jos tuote katoaa tai rikkoontuu. Tuotteilla ei myöskään ole vaihto- ja palautusoikeutta. Pyrimme ehkäisemään varastamista yleisellä tarkkaavaisuudella, turvasuojaporteilla ja tallentavalla videovalvonnalla. Tulipalon tai vesivahingon sattuessa kirpputori ei ole korvausvelvollinen.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin

VERKKOPALVELUT

Verkkopalvelumme ovat toteutettu yhteistyössä Paytrail Oyj:n kanssa. Verkkopalveluiden tarkoitus on palvella asiakastamme nopeuttamalla muun muassa pöytävarauksien käsittelyä. Verkkopalveluista, niihen liittyvistä maksupalveluista ja maksupalveluihin liittyvistä vastuista löydät lisätietoa rekisteröitymällä sivustomme käyttäjäksi ja kirjautumalla sivustolle. Alla on nähtävissä verkkomaksuihin liittyviä vastuita ja velvotteita. Verkkopalveluiden käyttöehtoihin sovelletaan Suomen Lakia.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kirpparilla.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj:n on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj,
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Valinnat

Etusivu
Hinnasto
Yhteystiedot
Pöytävaraus

Kirpparilla.fi

Kotisivu
Jyväskylä
Oulu
Facebook
Instagram

Yhteystiedot

Leväsentie 2
70700 Kuopio
040 712 2157
www.kirpparilla.fi / kuopio
kuopio@kirpparilla.fi

Aukioloajat

Maanantai - Perjantai
10:00 - 18:00
Lauantai
10:00 - 16:00
Sunnuntai
12:00 - 16:00

- © 2024 Kirpparilla.fi -