Uusi Kyyti + Myynti -palvelu

Kyyti+Myynti

Me Kirpparilla.fi:llä ollemme avaanneet Suomessa ensimmäisenä uuden palvelukokonaisuuden, joka tekee kierrätyksestä todella helppoa. Autamme kierrättämään sinulle tarpeettomat tavarat ja muutamme ne rahaksi.

Palveluumme kuuluu:

  • Tavaroiden hinnoittelu
  • Hälyttimien asentaminen arvokkaisiin tuotteisiin
  • Vitriinipalvelu, eli laadukkaimman tuotteen myyminen erikoisvitriinissä
  • Pöydän päivittäinen siistiminen
  • Tavaroiden laittaminen -50% alennukseen viimeiseksi kolmeksi päiväksi
  • Myyntipöydän tyhjentäminen
  • Tavaroiden haku kotoasi

Myytävät tuotteet:

  • Myytäviä tuotteita tulee olla vähintään 80 kappaletta ja maksimissaan 150 kappaletta
  • Myytävien tuotteiden tulee olla hyväkuntoisia, puhtaita ja ehjiä

Myytävien tavaroiden tulee olla hyväkuntoisia, puhtaita ja ehjiä. Myytäviä tuotteita tulee olla noin 100 kpl (maksimi 150 kpl). Emme valitettavasti ota myyntiin pienempiä myyntieriä. Tuotteiden tulee koostua vaatteista ja tavaroista, jotka mahtuvat myyntipöytäämme. Pöytä koostuu neljästä n. 90 cm x 90 cm kokoisesta pöytätasosta sekä vaaterekistä.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme hinnoittelee tuotteenne vuosien kokemuksella pyrkien saamaan niistä mahdollisimman hyvän hinnan. Tavoitteenamme kuitenkin on, että kaikki tuotteet tulevat myydyksi. Mahdollisten yksittäisten erikoistuotteiden hinta katsotaan yhdessä tavaroiden tuonnin tai noudon yhteydessä. Voitte myös laittaa tuotteeseen esim. maalarinteipillä hinnan, jonka mukaan hinnoittelemme tuotteen.

Tavaroiden myyntiaika on kaksi viikkoa. Myyntivoitot voit hakea myyntijakson päätyttyä tilitystoimistomme seuraavana aukiolopäivänä ma–ke kello 13–17.30 välisenä aikana. Myymättä jääneet tavarat tulee noutaa Kirpparilla.fi myymälästä viimeisenä myyntipäivänä klo 17:30. Vaihtoehtoisesti käsittelemme tavarat uudelleen kierrätykseen ja osan lähetämme Afrikkaan hyväntekeväisyysjärjestön kautta.

Noutopalvelun avulla haemme tavarat tiistaisin, kellonaika sovitaan erikseen. Myytävien tuotteiden tulee olla pakattuna sovittuun noutoaikaan mennessä siististi ja tiiviisti. Paras on, kun tuotteet pakataan pahvilaatikoihin, joissa niitä on helppo siirtää ja pahvilaatikot voidaan kierrättää. Pakkaustarvikkeita emme voi säilyttää tai palauttaa.

Näistä palveluista Kirpparilla.fi veloittaa 25 € varausmaksun sekä 50 % myyntituotoista. Vaihtoehtoisesti jos asiakas tuo itse tavarat Kirpparille, varausmaksu on 15 €. Provisiopohjainen palkkio takaa, että Kirpparilla on suuri motivaatio saada tuotteista paras mahdollinen hinta.

Yhteydenotot ja tiedustelu sähköpostilla osoitteeseen kyyti.myynti.kpo@kirpparilla.fi

Valinnat

Etusivu
Hinnasto
Yhteystiedot
Pöytävaraus

Kirpparilla.fi

Kotisivu
Jyväskylä
Oulu
Facebook
Instagram

Yhteystiedot

Leväsentie 2
70700 Kuopio
040 712 2157
www.kirpparilla.fi / kuopio
kuopio@kirpparilla.fi

Aukioloajat

Maanantai - Perjantai
10:00 - 18:00
Lauantai
10:00 - 16:00
Sunnuntai
12:00 - 16:00

- © 2022 Kirpparilla.fi -