Tervetuloa Kirpparilla.fi Tampereen myymälään

Valoisat, avarat ja siistit 1500 m² tilat tekevät Kirpparilla.fi myymälästä mieluisan paikan tehdä ostoksia ja myydä omia tarpeettomaksi jääneitä tavaroita. Viihtyvyyden lisäksi myymälän suunnittelussa on otettu vahvasti huomioon myös ekologisuus ja turvallisuus. Kirpparille.fi myymälään pääsee helposti bussilla ja autoileville asiakkaille pihassa on ilmainen parkkialue. Kirpparilla.fi myymälöiden varaukset sekä myynnit kirjautuvat nettivarausjärjestelmään. Järjestelmään kirjautumalla pystyt tekemään pöytävarauksen, seuraamaan myyntejä päivittäin, sekä saat tilityksesi suoraan pankkitilillesi.

Myymäläämme tulee yli 300 pöytää, joita vuokraamme seitsemän päivän myyntijaksoissa 33€ hintaan. Myynneistä emme peri provisiota.

Ilmoitustaulu

31.01.2018 - Uudet sivut avattu

Kirpparilla.fi uudisti verkkosivujen ilmettä ja nyt sivut on julkaistu.

Uudistuksen myötä sivuston toiminnot ovat ennallaan, mutta ne palvelevat nyt paremmin myös mobiililaitteiden käyttäjiä. Mikäli havaitset sivuston toiminnassa ongelmia laitathan palautetta tulemaan.

Mukavia hetkiä uudistuneen sivuston kanssa!

Toivottaa,

Kirpparilla.fi asiakaspalvelu
 

27.01.2018 - Oletko sinä tuleva yhteistyökumppanimme?

Rakennamme Kirpparilla.fi –myymälän vuokrattavien kirpputoripöytien lisäksi neljästä kahdeksaan 50-100m2 erillistä vuokrattavaa osastoa tulevia yhteistyökumppaneitamme varten. Odotamme yhteistyökumppaneiltamme kirppishenkisyyttä ja myytävien tuotteiden tulisi olla itsepalvelukirpputorin tarjontaan sopivia, esimerkiksi rakennustarvikkeita, huonekaluja, pienkodinkoneita tai autoiluun liittyviä varusteita.

Veloitamme vuokraa alkaen 10 € / neliö. Vuokraan sisältyvät suuri asiakaskunta, markkinointinäkyvyys, hyvät ja toimivat kassapalvelut sekä vesi ja sähkö.

Varaukset ja tiedustelut Pekka Huttunen 040 773 9111, pekka.huttunen@kirpparilla.fi 

Valinnat

Etusivu
Hinnasto
Yhteystiedot
Pöytävaraus

Kirpparilla.fi

Kotisivu
Jyväskylä
Kuopio
Facebook
Instagram

Yhteystiedot

Takojankatu 8
33540 Tampere
040 773 9111
www.kirpparilla.fi / tampere
tampere@kirpparilla.fi

Aukioloajat

Maanantai - Perjantai
10:00 - 18:00
Lauantai
10:00 - 17:00
Sunnuntai
12:00 - 16:00

- © 2018 Kirpparilla.fi -